FamilieHunden - træning, foredrag og workshops

Vi vil træne familiehunde i at fungere bedre i hverdagen med et minimum af stress og en masse god stimulering af krop og hjerne.

Vi har fokus på HELE hunden - ikke kun træning af øvelser på træningspladsen! Det er vigtigt for os, at gøre Jer som ejere forståelig, at træningen på træningspladsen er ret sekundær. Det primære er, at hundenfungerer i hjemmet og i dagligdagen dvs. kan være alene hjemme, trives med børn og andre hunde - og i det hele taget er velfungerende, glad, sund og rask. Så er I nemlig som regel også glade og tilfredse.

Her spiller kompetent vejledning en vigtig rolle, samt relevante træningsøvelser. Vi giver Jer redskaber til at få hunden til at fungere optimalt i hverdagen. Både i forbindelse at være alene hjemme, blive renlig, blive stimuleret korrekt i forhold til den enkelte hund, kunne møde andre hunde på gåturen, forebygge adfærdsproblemer og naturligvis også at gå pænt i snor og komme, når der bliver kaldt -basal lydighedstræning generelt.

Vi arbejder med hundens adfærd - og ikke formålsløs træning, og har derfor en bred vifte af kompetence områder som ex. indlæringsprincipper, ernæring, anatomi og fysiologi, hundens naturlige adfærd, racekendskab og hundesprog for blot at nævne nogle få.

Derudover har vi stor fokus på hundens helbred - specielt bevægeapparatet - og kan hjælpe med især problemer på dette område. Etik og naturlig adfærd er nøgleordene for RieRavn®. Vi har fokus på den enkelte hund og den enkelte ejer med udgangspunkt i, hvad hunden som art og race er lavet til - så vi bedst kan hjælpe Jer med at få en problemfri og harmonisk hverdag både hjemme og til træning.

Få en plads på holdet!

Book hundetræning

Interesseret i mere viden?

Foredrag/workshop

Spørgsmål og svar.

FAQ fra A-Z