Enetræning

FokusHvalp
Individuel intensiv vejledning i både teori og praktik målrettet DIG og DIN hvalp.
Har du fået hvalp uden for vores træningssæson eller har du svært ved at passe træningstiderne ind i din kalender, kan vi tilbyde dig 1 1/2 times personlig og koncentreret vejledning i, hvordan du får den bedste start med din hvalp.

FokusHvalp er for hvalpe under 6 mdr. FokusHvalp består af 45 min. teoretisk vejledning i at forebygge problemer og 45 min. praktisk træning i basale øvelser som bl.a. lineføring, indkald og passere andre hunde på gåturen samt naturligvis sit og dæk. Èt forløb indeholder redskaber nok til, at du og din hvalp er klædt godt på til næste træningssæson starter - og I er her klar til næste niveau - Hvalpe 2.

Hele husstanden er meget velkommen til at deltage - børn mest hensigtsmæssigt over 8 år. Øvelser og teori bliver afstemt efter netop JERES hvalp og JERES familie. I forbindelse med teorien vil I få udleveret Den Kompetente Hundeejer skrevet af adfærdsspecialist Rie Ravn med redskaber til at blive en endnu bedre hundeejer.

FokusHvalp forløbet finder sted hos RieRavn®, Avnøvej 69, 6100 Haderslev (ca. 7 km øst for Christiansfeld) og koster kr. 1295,-


Enetræning
Enetræning må ikke forveksles med en adfærdskonsultation (se Klinikken og Adfærd). Til en enetræning kan vi give redskaber specifikke træningsproblemer som eks. lineføring eller indkald. En enetræningslektion finder sted på vores adresse, varer 45 min., varetages af Kamille Ravn Staub og pris oplyses ved henvendelse til kontoret.


Send en mail til info@rieravn.dk for at booke en tid.