KynoAkademiet®

Vi har siden 2002 uddannet hundeadfærdsinstruktører og hundeadfærdsspecialister til at kunne varetage problemer mellem hunde og deres ejere samt forebygge og løse problemer vha. individuelle træningsplaner og oplysning om hundens behov, sprog og adfærd. Da vi finder det vigtigt med en personlig kontakt og vejledning af den enkelte studerende/kursist, har vi valgt kun at udbyde vores uddannelses- og kursusforløb som deciderede skoleforløb, hvor man møder fysisk på skolen og modtager personlig undervisning af professionelle undervisere.

I løbet af et forløb opstår der mange spørgsmål, og vi finder det af stor betydning, at den studerende får en korrekt og individuel vejledning. Det er vores erfaring fra de omkring 20 år, vi har uddannet elever, at der i løbet af uddannelsesforløbet også sker en stor personlig udvikling. Vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde forløbene i koncentreret udgave, så de strækker sig over kortere tid, eller tilbyde uddannelse online.


Der er efterhånden mange steder, du kan tage en uddannelse relateret til hund, så du skal vælge dit uddannelsessted med omhu. Der kan være stor forskel på faglighed og niveau, og det der i starten lød som en lovende og billig løsning, kan i sidste ende blive en dyr, når forventningerne ikke indfris. Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Tjek uddannelsesstedets kompetencer og referencer. Hvad er undervisernes baggrund? Hvor længe har uddannelsesstedet eksisteret? Hvordan har tidligere studerende klaret sig? Hvor mange studerende optages pr. hold? Hvor mange timers undervisning modtager du? Hvad er dine forventninger til uddannelsen? Sidst men ikke mindst - kontakt uddannelsesstedet og få en samtale med underviseren. Det bliver et langt forløb, hvis kemien ikke passer...


Netop pga. det store udbud af forskellige uddannelser fra mange udbydere af stærkt varierende kvalitet, valgte vi i 2020 at indføre vores beskyttede Kyno-titler eksklusivt til elever uddannet fra RieRavn®, så hundeejerne kan sikres en høj kvalitet og faglighed, når de vælger en certificeret Kyno-terapeut. Af samme årsag er det ikke muligt at få merit for uddannelser fra andre uddannelsessteder. Det er som udgangspunkt vores holdning, at investerer du i et Kyno-uddannelsesforløb bør du kunne omsætte for det, du har investeret i løbet af en periode svarende til uddannelsesforløbet, når du har afsluttet examen.


Al undervisning finder sted hos RieRavn® – Etik og naturlig adfærd, "Langagergård", Avnøvej 69, 6100 Haderslev (mellem Kolding og Haderslev ca. 7 km øst for Christiansfeld) eller på vores KynoRehab® klinik i Odense eller København. Undervisere på alle uddannelser er: Rie Ravn – se Rie’s CV her.

Gå til KynoAkademiet.dk og læs mere om vores udbud (bemærk midlertidig side, der er under konstruktion)